Menu
Your Cart

Velkommen til TP Performance

TP-Performance.dk er en web-shop som er baseret på en virksomhed hvor vi laver biler og sælger reservedele, primært universal dele til motorsport og gadebiler.

 

Vores produkter bliver brugt i mange forskellige sammenhænge, alt lige fra Drifting til hverdagsbrug samt alt der imellem. Vi ligger meget stor vægt på høj kvalitet og gode priser. Derfor sørger vi også for at teste og afprøve nye produkter.

 

Når du køber dine vare hos os, er du sikker på at dine varer er af høj kvalitet. Vi køber altid ind i store mængder, dette sikre dig at vi kan levere inden for kort tid, og det hjælper også os med at kunne holde prisen nede så vi som nogle af de få kan vise at kvalitet ikke altid behøver være dyrt. Vi sætter en stor ære i at tilbyde dig den bedste kvalitet og service.

TP Performance.dk er en helt ny webshop. vi har ikke kunne nå at tilføje alle vores produkter da vi simpelhen ikke kunne vente med at komme online med vores shop.


Så kan du ikke finde de produkter du lige står og mangler, så tøv ikke med at kontakte os, vi har over flere tusind produkter på lager som løbende vil blive tilgængelig på vores webshop


Mail : Salg@TP-Performane.dk

Telefon : +45 89 80 35 36

 

Nyeste

Model: sk108
Silikoneslange af meget høj kvalitet.Tekniske data:4-5 lag armering.Maksimalt arbejdstryk: ca. 9 bar.Eksplosivt tryk: ca. 12 bar.Arbejdstemperatur: -4..
134 (DKK)
Ekskl. Moms:107 (DKK)
Model: sr7689
Silikoneslange af meget høj kvalitet.Tekniske data:4-5 lag armering.Maksimalt arbejdstryk: ca. 9 bar.Eksplosivt tryk: ca. 12 bar.Arbejdstemperatur: -4..
155 (DKK)
Ekskl. Moms:124 (DKK)
We use cookies and other similar technologies to improve your browsing experience and the functionality of our site. Privacy Policy.